Hud- och neurologmottagning

Sjukskötare i trappanHud-och neurologmottagningen är en konsultverksamhet. Hit kommer specialistläkare inom dessa två områden.

Hudmottagningen diagnostiserar och behandlar oklara och svårare hudsjukdomar. Det rör sig bland annat om olika former av hudcancer, psoriasis, eksem och akne.

neurologmottagningen utreder vi symtom från det centrala nervsystemet och behandling av dess sjukdomar. De vanligaste sjukdomsgrupperna som utreds och följs upp på mottagningen är epilepsi, multipel skleros (MS), Parkinsons sjukdom, hjärntumör, huvudvärk, nervskador, stroke och muskelsjukdomar.

Remiss
Till oss kommer du med läkarremiss.

Vi som jobbar här
På mottagningen arbetar konsultläkare och sjukskötare i ett team. Vi sjukskötare arbetar även självständigt med egen mottagning. Där utför vi de behandlingar som läkare har ordinerat, bland annat ljusbehandlingar, fotodynamisk terapi (PDT) samt epicutantester (hudallergitest).

Här finns vi
Hud-och neurologmottagningen finns mittemot hälsocentralen. Ta med din kallelse samt dina gamla recept till besöket. Anmäl dig i medicinpoliklinikens reception.
Kontakt

Sjukskötare
Telefon: 018-535 229

Telefontid:
mån, ons och fre
kl. 12.00-13.00


Tyck till

Vi vill gärna utveckla vår verksamhet och göra det ännu bättre för våra patienter. Tveka därför inte att ge oss synpunkter om det som är bra och om det som kan förbättras. Rikta dina synpunkter till tyck till om ÅHS

Obs! Vänd dig direkt till patientombudsmannen om du vill anmärka på ett patientärende - detta med tanke på patientsekretessen.


Strax Online