Om Webbplatsen

För patienter och anhöriga
Här på ÅHS webbplats vill vi ge alla ålänningar och andra besökare - framförallt dig som är patient eller anhörig - information om den vård vi erbjuder inom Ålands hälso- och sjukvård.

Under menyn Gå direkt till på startsidan finns en lista med länkar som snabbt hjälper dig att hitta rätt inom ÅHS.

För dig som söker jobb
På våra jobbsidor kan du ansöka om tjänster direkt på webbplatsen.

Ändra textstorlek

Ändra textstorlek via webbplatsen
Textstorleken på denna webbplats kan du ändra genom  att klicka på  "Anpassa webbplatsen" uppe i det vänstra hörnet på sidan. 

Ändra textstorlek med CTRL-knappen
Du kan även förstora texten genom att hålla ned Ctrl-knappen och samtidigt scrolla med hjulet på musen.

Om du använder en mus utan hjul håller du ned Ctrl-knappen och använder tangenterna + och - för att ändra textstorlek. Detta kommando fungerar i webbläsaren Internet Explorer. Välj Ctrl 0 för att återgå till standardinställningen.

Bilder
De foton som finns på webbplatsen är tagna av Maridea Reklambyrå eller av ÅHS medarbetare från sjukhusets egen verksamhet.

Sidkarta
Klicka här för att gå till ÅHS webbplats sidkarta

Utveckling

Webbplatsen är producerad av Strax Online Ab 2008.

Kontakt (öppettider)

Ålands hälso- och sjukvård
Telefon: 018-5355 (vxl)

 


Tyck till

Vi vill gärna utveckla vår verksamhet och göra det ännu bättre för våra patienter. Tveka därför inte att ge oss synpunkter om det som är bra och om det som kan förbättras. Rikta dina synpunkter till tyck till om ÅHS

Obs! Använd blanketten Anmärkning mot vården eller bemötande (pdf) om du vill anmärka på ett patientärende - detta med tanke på patientsekretessen. Patientombudsmannen kan hjälpa dig med ärendet.


Strax Online